zwanger schilderen

Al vanaf het moment dat je zwanger wilt worden, verander je vaak van levensstijl. Geen alcohol drinken, eventueel stoppen met roken, gezonder eten en vitamines slikken. Bij veel dingen die je doet, ga je nadenken. Is dit goed voor mij en mijn ongeboren kindje? Samen met je partner ga je ook aan de slag met de babykamer. Je hebt volop ideeën en wil deze ook graag zelf uitvoeren. Maar kan je wel met een gerust hart zwanger schilderen?

zorgeloos verven

Als trotse (aanstaande) ouders is het heerlijk om weg te dromen in de kamer van je kindje. Zo leuk om bezig te zijn met de inrichting! Maar na het bedenken van de ideeën en het maken van de plannen komt de uitvoering. En als je zwanger bent moet je wel even goed nadenken over welke klussen je gaat aanpakken en hoe. Veiligheid voorop. Dus uitkijken met zwaar tillen en voorzichtig op trapjes. Wat kan wel zorgeloos? De babykamer verven. Zorgeloos schilderen terwijl je zwanger bent doe je met Mommy Paint.

nagenoeg geurloze plantaardige verf

Met de duurzame verf van Mommy Paint kun je zelf de babykamer verven, zwanger en wel. Of je nu de muur vrolijk wil kleuren of de oude commode een tweede leven wilt geven. De verf, gemaakt met plantaardige grondstoffen, is op waterbasis en bevat geen schadelijke stoffen. Hierdoor is het nagenoeg geurloos en blijft er niet dagenlang een verflucht in huis hangen. Fijn als je snel misselijk bent door geurtjes. En ook prettig voor je (ongeboren) kindje en je omgeving. Zwanger verven is dus geen probleem. Stroop die mouwen maar vast op en ga lekker zelf aan de slag op die babykamer!

krab vector
kikker vector