vraag naar veilige verf

Toen Geraldine, de vrouw van verkoopbaas Teun, een aantal jaren geleden zwanger was van hun eerste kindje, wilde ze de babykamer graag zelf schilderen. Maar ze maakte zich wel zorgen over alle oplosmiddelen en schadelijke stoffen die worden gebruikt door vele verffabrikanten. Baril Coatings, destijds met aanstaande opa Geert nog aan het roer maar nu door Teun en Jeroen geleidt, was al bezig met het verduurzamen van de bouwverven. Fossiele grondstoffen werden vervangen door natuurlijke grondstoffen en de productie vond steeds meer plaats op duurzame energie. 

De vraag van Geraldine om verf te ontwikkelen voor zwangere vrouwen die zorgeloos zelf aan de slag kunnen, is opgepakt door de medewerkers van het innovatieve laboratorium van Baril Coatings. En zo is Mommy Paint ontstaan. Een kindvriendelijke verf op plantaardige basis en zonder meetbare concentraties schadelijke oplosmiddelen. Hoogzwanger heeft Geraldine nog meegeholpen om het kleurenconcept gekoppeld aan de diertjes te ontwikkelen. 

service

De producten zijn van hoge kwaliteit en de service is zo opgezet dat de klant centraal staat. Als je zwanger bent of kleine kinderen hebt, heb je al veel te regelen en wij snappen dat je dan geen zin hebt om eerst langs de bouwmarkt te gaan om kleurstaaltjes of materialen te halen. Je kunt je kleur bepalen met onze kleurenfolder en bezorgen de verf inclusief de beste materialen bij jou op de deurmat. Zit je kleur er toch niet tussen? Geen zorgen!

kindvriendelijke verf op plantaardige basis

Voor onze verf maken we gebruik van een binder van plantaardig materiaal. Hiermee vervangen we de traditionele binder die gemaakt wordt van fossiele grondstoffen. Daarnaast is Mommy Paint op waterbasis en bevat geen gevaarlijke oplosmiddelen of schadelijke stoffen. Een verf die veilig is voor jou, het kindje in je buik & je omgeving. Dit merk je direct als je een blik Mommy Paint opent. De verf is namelijk nagenoeg geurloos. Je levert ook niet in op kwaliteit, de verf is namelijk uitvoerig getest en bekroond met meerdere certificaten. Om daadwerkelijk impact te maken mag een duurzaam product niet onderdoen voor een regulier product. Kortom, schilderen zoals je gewend bent, maar dan met minder impact op het milieu.

betekenis naam Mommy Paint

Is Mommy Paint alleen voor (aanstaande) moeders? Het antwoord kun je vast al raden: nee! Mommy Paint is een verf die veilig is voor zwangere vrouwen en kinderen, maar natuurlijk ook voor vaders, huisgenoten en iedereen die je lief is. Er hoeft geen (aanstaande) mama in huis te wonen om toch voor Mommy Paint te kiezen. Mommy Paint is bedoeld voor iedereen die bewust omgaat met de leefomgeving en graag minder schadelijke stoffen toepast.

De naam Mommy Paint betekent voor ons meer. Een belangrijke inspiratiebron is onze planeet. Liefkozend noemen we de aarde ook wel moeder aarde. Wij zien de noodzaak in om onze mooie planeet te beschermen en maken daarom de verf zo duurzaam mogelijk. Zo eren we, met de naam Mommy Paint de mooiste moeder van allemaal: moeder aarde!

krab
kikker vector
kaketoe
kanarie
schildpad

ons team

jeroen duijghuisen

Jeroen Duijghuisen productiebaas

Jeroen zorgt ervoor dat opschalen altijd mogelijk is. Hij runt namelijk de fabriek waar Mommy Paint wordt gemaakt.

teun

Teun Duijghuisen
verkoopbaas

Teun is als kleurpartner betrokken bij de ontwikkeling van de beste verfproducten.

menno van haaften

Menno van Haaften
kleurmaker

Menno werkt op het lab en ontwikkelt de verf en het mooie kleurenpalet

Diederik Zegwaard
relatiebeheer

Diederik zorgt voor alles wat maar met verkoop te maken heeft; van bestellingen, vragen beantwoorden tot samenwerkingsverbanden.

Diede Duijghuisen
klantenservice

Diede heeft een antwoord op al jouw vragen en regelt samenwerkingsverbanden.

anouk van soest

Anouk van Soest
communicatie

Anouk zorgt voor al onze communicatie-uitingen; online en offline en speelt graag met taal.

frank maas

Frank Maas
marketing

Frank denkt en droomt in concepten en acties.

jasper van lijssel

Jesper van Lijssel
vormgeving

Jesper geeft een geheel eigen stijltje aan al onze fairfuitingen.

kikker vector