kindvriendelijke verf op plantaardige basis

Toen Geraldine, de vrouw van verkoopbaas Teun, een aantal jaren geleden zwanger was van hun eerste kindje, wilde ze de babykamer graag zelf schilderen. Maar ze maakte zich wel zorgen over alle oplosmiddelen en schadelijke stoffen die worden gebruikt door vele verffabrikanten. Baril Coatings, destijds met aanstaande opa Geert nog aan het roer maar nu door Teun en Jeroen geleidt, was al bezig met het verduurzamen van de bouwverven. Fossiele grondstoffen werden vervangen door natuurlijke grondstoffen en de productie vond steeds meer plaats op duurzame energie. 

De vraag van Geraldine om verf te ontwikkelen voor zwangere vrouwen die zorgeloos zelf aan de slag kunnen, is opgepakt door de medewerkers van het innovatieve laboratorium van Baril Coatings. En zo is Mommy Paint ontstaan. Een kindvriendelijke verf op plantaardige basis en zonder meetbare concentraties schadelijke oplosmiddelen. Hoogzwanger heeft Geraldine nog meegeholpen om het kleurenconcept gekoppeld aan de diertjes te ontwikkelen. De producten zijn van hoge kwaliteit en de service is zo opgezet dat de klant centraal staat.

service

Als je zwanger bent, heb je al veel te regelen en wij snappen dat je dan geen zin hebt om eerst langs de bouwmarkt te gaan om kleurstaaltjes of materialen te halen. Je kunt je kleur bepalen met onze kleurenfolder en bezorgen de verf inclusief de beste materialen bij jou op de deurmat. Zit je kleur er toch niet tussen? Geen zorgen!

veilig & kwaliteit

Voor onze verf maken we gebruik van een binder van plantaardig materiaal. Hiermee vervangen we de traditionele binder die gemaakt wordt van fossiele grondstoffen. Daarnaast is Mommy Paint op waterbasis en bevat geen gevaarlijke oplosmiddelen of schadelijke stoffen. Een verf die veilig is voor jou, het kindje in je buik & je omgeving. Dit merk je direct als je een blik Mommy Paint opent. De verf is namelijk nagenoeg geurloos. Je levert ook niet in op kwaliteit, de verf is namelijk uitvoerig getest en bekroond met meerdere certificaten. Om daadwerkelijk impact te maken mag een duurzaam product niet onderdoen voor een regulier product. Kortom, schilderen zoals je gewend bent, maar dan met minder impact op het milieu.

krab
kikker vector
kaketoe
kanarie
schildpad

ons team

jeroen duijghuisen

Jeroen Duijghuisen productiebaas

Jeroen zorgt ervoor dat opschalen altijd mogelijk is. Hij runt namelijk de fabriek waar Mommy Paint wordt gemaakt.

teun

Teun Duijghuisen
verkoopbaas

Teun is als kleurpartner betrokken bij de ontwikkeling van de beste verfproducten.

menno van haaften

Menno van Haaften
kleurmaker

Menno werkt op het lab en ontwikkelt de verf en het mooie kleurenpalet

enzo verhiel

Enzo Verhiel
verkoop

Enzo zorgt voor al jullie creatieve bestellingen

anouk van soest

Anouk van Soest
communicatie

Anouk speelt graag met taal en is actief op social media.

Kim Poulisse
social media

Kim is actief op onze social media kanalen.

frank maas

Frank Maas
marketing

Frank denkt en droomt in concepten en acties.

Diede Duijghuisen
klantenservice

Diede heeft een antwoord op al jouw vragen en regelt samenwerkingsverbanden.

jasper van lijssel

Jesper van Lijssel
vormgeving

Jesper geeft een geheel eigen stijltje aan al onze Mommy Paint uitingen.

kikker vector