kinderkamer schilderen

Het is een cliché, maar wel echt waar, kinderen groeien zo hard! Voor je het weet, is je schattige hummeltje de babykamer ontgroeit. Tijd om de kinderkamer te gaan schilderen. En het leuke is, bij het verven van de kinderkamer kun je je fantasie en creativiteit de vrije loop laten.

thema of niet?

Het liefst maak je voor je kind dé perfecte kamer, want alleen het beste is goed genoeg. Helemaal in het thema en de kleuren waar je kind dol op is. Weet jij al in welk thema je de kinderkamer gaat verven? Op onze inspiratiepagina vind je veel leuke ideeën voor de kinderkamer. Zoals ook het thema ‘diep in de zee’.

muurschildering

In het thema ‘diep in de zee’ is veel kleur gebruikt. De muurschildering is hierdoor vrolijk en levendig geworden. En zo zie je maar dat je de kinderkamer met veel kleurtjes kunt schilderen zonder dat het heel erg druk wordt. Laat je niet afschrikken door de technische kant van het schilderwerk. Een muurschildering verven op de kinderkamer hoeft niet moeilijk te zijn. Naast inspiratie helpen we je op deze website ook met de nodige tips, zoals tips voor het maken van een muurschildering

zorgeloos de kinderkamer verven

Nog een laatste tip: verf de kinderkamer met de duurzame verf van Mommy Paint. Deze verf kan tegen een stootje en is goed schoon te maken. En verkrijgbaar in 20 vrolijke kleuren. Dat geldt zowel voor de muurverf als voor de lak. Het houtwerk, het speelgoed en de meubels op de kinderkamer kun je allemaal verven met Mommy Paint. Daarnaast is Mommy Paint ook nog eens verantwoord voor mens en milieu. De verf wordt op een duurzame manier gemaakt met plantaardige grondstoffen en op waterbasis. Hierdoor is de verf nagenoeg geurloos. Wel zo prettig voor jou en je kindje. Door de verf te maken met zo min mogelijk impact voor het milieu draagt Mommy Paint bij aan een leefbare toekomst voor onze prachtige planeet. Dat is pas echt kindvriendelijk!

krab vector
kikker vector