babykamer schilderen

Misschien wel de leukste klus in huis! De babykamer verven en inrichten! Je kan niet wachten om eraan te beginnen. Heb je op Pinterest al allerlei ideeën verzameld? Of heb je al een moodboard gemaakt? Of kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Hier geven wij je wat tips voor het schilderen van de babykamer.

kleur bekennen

Bepaal in welke kleuren je de babykamer wilt gaan verven. Heldere kleuren geven een vrolijke sfeer, neutrale en aarde tinten maken een ruimte zacht en donkere kleuren zorgen voor een geborgen gevoel. De kleur bepaalt dus veel. Maar in welke kleur je de babykamer ook gaat schilderen: als jij je er thuis voelt, doet je kindje dat ook vast en zeker.

maak het eigen

De meeste meubels voor de babykamer zijn in een beperkt aantal kleuren te verkrijgen. Met een likje verf kun je heel simpel de meest standaard meubeltjes een eigen gezicht geven. Zo kan je bijvoorbeeld de bovenkant van de commode op de babykamer in een andere kleur verven of schilder de spijltjes van het ledikant om en om in een vrolijke kleur. Je kunt ook de deurtjes van de kast op de babykamer in een leuke tint schilderen. Eén tip: doe het niet allemaal tegelijk, maar zorg dat het een accent blijft. Van een beetje spelen met kleur, daar krijgt de babykamer karakter van.

zorgeloos de babykamer verven

Met de duurzame verf van Mommy Paint tover je de babykamer zo om in fantastisch nestje voor je kleintje. De babykamer schilderen met Mommy Paint is een goed idee, zelfs als je zwanger bent. De voordelen van Mommy Paint zijn namelijk: het is duurzaam geproduceerd, gemaakt van plantaardige grondstoffen, op waterbasis en bevat zo min mogelijk schadelijk stoffen en is dus nagenoeg geurloos. Daarnaast is Mommy Paint ook gewoon kwaliteitsverf die tegen een stootje kan en die goed is schoon te maken. Wat wil je nog meer?!

krab vector
kikker vector